Over ons

Hondensalon IVOU doet het graag anders dan anderen en is altijd in voor vernieuwing. Onze hondensalon is ingericht met de modernste apparatuur en werkt volgens een nieuw, uniek concept: twee aparte behandelruimtes en een aparte was- en föhnruimte. Hierdoor is voor uw hond optimale hygiëne gewaarborgd. Verder hebben we de entree gescheiden van de behandelruimtes, om zoveel mogelijk rust voor de honden te creëren.

Aandacht voor welzijn en gezondheid

In hondensalon IVOU hechten we veel waarde aan het welzijn van uw hond. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor de behandeling. Uw hond krijgt veel aandacht en wordt tussendoor verwend met iets lekkers. Wij doen er van alles aan om ervoor te zorgen dat uw hond zich op zijn gemak voelt.

Tevens bieden wij hond en baas begeleiding bij problemen op het gebied van onder andere gezondheid, voeding, verzorging, huisvesting en aanschaf van een hond. Indien nodig verwijzen wij u gericht door naar een gedragstherapeut of dierenarts.

Ook is het mogelijk om bij hondensalon IVOU verzorgingsproducten aan te schaffen.

Uitstekende service

Hondensalon IVOU maakt uw hond mooier, dankzij uitstekende vaktechniek. Service staat daarbij centraal; pas als de klant tevreden is, zijn wij dat ook.

In hondensalon IVOU werken we volgens het principe dat kwaliteit een boek is dat nooit kan worden dichtgeslagen. Goede kwaliteit en een eerlijke prijs zullen ook in de toekomst het succes blijven bepalen.

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u bellen met: 0523-233777

Graag tot ziens in hondensalon IVOU.

Ella Ensing

Over hondensalon Ivou

onze-honden